CENA DI CAPODANNO / NYTÅRSMENU

4 PORTATE MENU - 4 RETTERS MENU

A SCELTA TRA ANTIPASTI, PRIMI, SECONDI E DOLCI 

VÆLG FORRET, MELLEMRET, HOVEDRET OG DESSERT

Prezzo kr. 599,- / Pris kr. 599,-

VELKOMSTDRINK

Et glas Prosecco

FORRETTEr

COCKTAIL DI CROSTACEI E AVOCADO
Skaldyrscocktail med Avocado og dilddressing


PRIMI PIATTI - MELLEMRETTER

RAVIOLI CON BURRO SALVIA E NOCI
Fyld pasta med spinat og ricotta ost i en lækker sauce med smør, salvie og valnødder.

SECONDI PIATTI - HOVEDRETTER

MEDAGLIONI AL BAROLO E SCAGLIE DI TARTUFO

Medaljon af oksemørbrad med barolo-sauce og trøffelflager serveret med ovenstegte kartofler og årtidensgrøntsager.

DOLCI - DESSERTER

PANNA COTTA AL FRUTTO DELLA PASSIONE 

 Eksotisk panna cotta med passionsfrugt.

​Ristorante Italiano Pompei • Kultorvet 14 • 1175 København K • tlf.: +45 3​3 32 46 42