Ristorante ITALIANO Pompei

Kultorvet 14
1175 København K

Tlf.: (+45) 33 32 46 42

www.ristorante-pompei.dk
info@ristorante-pompei.dk

​Vi modtager følgende betalingskort:

Dankort
MasterCard
Maestro
Visa
Visa elektron
JCB

​Om os

​Ristorante ITALIANO Pompei - den første italienske restaurant i København der serverede pizzaer fra STENOVN - har altid været berømt for sin enkle og velsmagende italienske gastronomi.

Vi serverer det bedste fra det traditionelle italienske køkken, hvilke er ensbetydende med, at al vor pizzabrød, brød - bagt i STENOVN - pasta og is er hjemmelavet. Vi var således den første restaurant i København der serverede pizzaer fra STENOVN, en tradition vi stolt har holdt ved lige siden 1999.

Vi modtager gerne bestillinger på selskaber. Vores restaurant er fordelt på 2 plan, hvor vi på øverste plan har plads til 80 gæster, og på nederste plan har plads til 30 gæster, der-ud-over har vi plads udendørs til 120 gæster om sommeren.

Ristorante ITALIANO Pompei - har et åbent køkken, så der kan følges med i kogekunsten eller i loungen foran pejsen. Har du været i Italien, så dukker alle ferieoplevelserne frem, når du ser menukortet. Så et besøg hos os er nærmest som en spontan tur til Italien.

Vi mener at en god middagsoplevelse handler om at tilfredsstille alle sanser. Derfor gør vi meget ud af at skabe en autentisk italiensk oplevelse, der kan stå mål med vores menukort.​

SE BILLEDERNE FRA RESTAURANTEN HER

​Ristorante Italiano Pompei • Kultorvet 14 • 1175 København K • tlf.: +45 3​3 32 46 42